Unboxing ACOTAR pakket

Ik heb meegedaan met een awesome winactie van Bright Blue Books, en tegen alle verwachtingen in heb ik gewonnen!

Wat was de opdracht?

Wij zijn helemaal enthousiast, we hopen jij ook! De winactie loopt van 1 december tot 18 december, dus je pakketje komt aan voor dat het kerst is! Maar, wat moet je doen?

Voor het Hof van Doorns en Rozen pakket:
– Like ons op Facebook
– Like Coffee ‘nd Cookie op Instagram
– Like Vlammende Verhalen op Instagram
– Like Read and Magic op Instagram

Vertel ons je slechtste/grappigste/hilarische/foute kerstmoment ooit!

Voor het Lunar Chronicles Pakket:
– Like ons op Facebook
– Like Romemadecandles op Instagram
– Like Oriandle op Instagram
– Like Read and Magic op Instagram

Vertel ons je slechtste/grappigste/hilarische/foute kerstmoment ooit!

Extra kans:
– Like ons op Instagram/Wordpress/Bloglovin’
– Tag twee mensen die van deze actie af moeten weten onder het Facebook bericht

Wat was mijn inzending?

Mijn meest foute maar uiteindelijk meest geweldige kerstmoment ooit was vorig jaar op 23 dec. Op 23 dec vierden wij kerst met vrienden, en ik zou de hele dag in de keuken staan om allemaal lekkers voor te bereidden. Dus ik, in mijn lelijke kersttrui, ben bezig om de was uit de wasmachine in de droger te doen. Mijn vriend, in zijn lelijke kersttrui, kwam de schuur uit en liep naar mij toe. Vervolgens gaat hij op zijn knieën en vraagt mij of ik met hem wil trouwen! (Ik herhaal, in mijn lelijke kerst trui!!) natuurlijk heb ik ja gezegd, maar op dat moment had ik een mix van gevoelens, hij weet dat kerst voor mij heel veel betekent, en dat die middag al onze vrienden erbij zouden zijn en hij had dan ook had kunnen vragen. Achteraf gezien was dit veel romantischer dan ik me ooit had kunnen indenken!

Zo werd mijn meest foute kerstmoment ooit, een magisch moment!

Ik doe graag mee voor het hof van doors en rozen pakket met mijn momentje!

(savonds is hij speciaal voor mij ook nog op zijn knieën gegaan voor de kerstboom. Geweldig!)

En dan….. wat heb ik gewonnen?

Ik ging voor het ACOTAR pakket, want die serie vind ik gewoon awesome!

Als ik de doos open doe (Wat trouwens een prachtige kerstdoos was!) dan zag ik eerst een kartonnetje, dus die heb ik even aan de kant gelegd. Daarna zag ik dit. Allemaal leuks! Spannend!

Dit is het kaartje wat erbij zit, super leuk! <3

Er zat een stuk papier in waar deze prachtige kerstbal ingewikkeld zat. Die gaat naast die van Grietsje, van wie ik ook zo’n zelfde soort prachtige kerstbal heb gehad bij The Awesome Book Club.

Dit is echt om te genieten, een potje met alles wat je nodig hebt voor chocolademelk, heerlijk met deze dagen.

Heb je deze thee al gezien?! Ze zijn stiekem te leuk om te gaan proberen. Ik vind ze echt super schattig en ze lijken me ook heerlijk te smaken <3. De thee is van Coffee ‘nd Cookie.

Deze kussensloop is zo mooi <3<3<3 Toen ik m zag, was ik gelijk verkocht!

En nog zo’n heerlijk fleece dekentje erbij. Ik zit warm deze winter!

En deze kaarsen! <3 Zijn ze niet prachtig? Past perfect bij de winterse sfeer! Al zal ik ze niet snel branden, want dat vind ik dan weer zonde. Die gaan mooi in mijn bibliotheek! De Kaarsen zijn overigens van Vlammende Verhalen

Er zitten al aardig wat buttons op mijn jas, buttons die ik gehad heb uit een Celebrate Books Box en de button die ik gekocht heb bij Jessica van Reviews en Roses. Deze gaan daar mooi bij, past perfect! Deze buttons zijn van Read and Magic.

Boekenleggers kom je nooit tekort, en zijn deze niet schitterend? De linker boekenlegger is zelfgemaakt door Kelly!

Heerlijke lippenbalsem van Bianca (BiBi_Books).

Toen ik deze brief zag, was ik helemaal verkocht. Dit is zo leuk bedacht! En zo geweldig! Ik zag dat het bij de thee hoorde, maar ik ga deze inlijsten en in de bibliotheek ophangen. Een ere plekje!

Deze sticky notes heb ik altijd leuk gevonden, nu heb ik ook een setje!

Met een prachtig notitieboekje wat perfect in het thema past erbij. Need I say more?

Deze boekenleggers zorgen ervoor dat mijn collectie heel mooi uitgebreid is. Ik hou van boekenleggers, maar spaar niet persé bepaalde edities. Deze van de A Court Of serie wilde ik stiekem toch wel graag.

Dat was het prachtige pakket wat ik heb gewonnen! De kussensloop heb ik gelijk om een kussen gedaan en die ligt nu op mijn bed. De rest staat nog even aan de kant, als de kerstspullen het huis uit zijn ga ik alles een mooi plekje geven.

SUPER SUPER SUPER BEDANKT MANON EN KELLY

Je kan zien dat er zoveel liefde in het pakket zit, en liefde kan iedereen altijd wel gebruiken!

Geef een reactie