Unboxing – Celebrate Books Flowers and Armour

Het is weer tijd voor een prachtige box van Celebrate books! *Doet een vreugde dansje*

Sinds Celebrate Books gister online had gezet dat ze deze box verstuurd hadden, was ik al bezig met mijn vreugde dansje. Patrick werd dan ook gek van mij, maar ach, wat wil je als je leeft met een bookjunkie =). Helaas moest ik eerst slapen en de volgende ochtend wachten tot meneer de postbode langs zou komen.

Dus ik wachten… en wachten… en wachten.. Om 15u moest ik naar de revalidatie toe in het ziekenhuis, maar meneer de postbode was nog steeds niet geweest! Normaal is hij er altijd tussen 11 en 13u. Ik kon wel huilen! Op weg naar mijn auto toe, toch maar even in de brievenbus gegluurd (wij hebben zo’n grote brievenbus, tardis blauw(!)). En hier lag mijn pakje ineens!! Meteen meegenomen in de auto, aangezien ik een half uurtje heb tussen mijn behandelingen door.

Dus alvast excuses voor de unboxing foto’s in mijn auto… Maar hier is die dan hoor! De box van deze maand! *tromgeroffel*

Flowers and Armour

Ik had nog zo’n mooie goodiebag besteld, die zit er ook bij, dus daarvan laat ik onderaan deze post de foto’s zien.

Als je de box open doet (en de extra goodies er even uithaalt..) zie je meteen een bookish kaars erin zitten. Ik hou van kaarsen, dus spannend welke kaars dit weer is.

Op de kaars staat Meira, geen idee wie Meira is.. maar ze blijkt dus uit het boek te komen Snow like Ashes. Die ligt ook nog op mijn TBR. De kaars ruikt wel lekker! Hij is van Veelboekenliefde, ook zit er een kaartje bij waar op staat waar hun etsy shop te vinden is.

Er zit een prachtige button in deze box, met een quote van het boek.

Het boek…. mooi ingepakt in mijn favoriete kleur! Die laten we nog even dicht! (Stiekem weet ik al wel welk boek het is, want op de button staat het eronder…)

Dit zakje is zooooo mooi! Hier kan ik lekker mijn losgeld in sparen voor nieuwe boeken! <3

Een prachtige boekenlegger met een quote van Lady Midnight (ook nog op mijn TBR…)

Een prachtige quote van het boek! (MET HANDTEKENING!!!!)

Ook deze kaarten vind ik prachtig, ik ga ze inlijsten en ophangen in mijn bibliotheek!

Deze origami bloem is handgemaakt door Julia van Oriandle. Hij is gemaakt van het boek Disruptor geschreven door Arwen Elys Dayton.

In eerste instantie wist ik niet waar deze ketting van was, maar toen ik de ketting in elkaar legde zag ik het! Het is het teken van de Parabatai uit de Mortal instruments serie. Prachtig!

En dan natuurlijk… het boek! Het is het boek Flame in the Mist van RenĂ©e Adhieh. Het is een soort van Fantasy re-telling van Mulan. Dit is een mooi verhaal, dus ik kijk zeker uit naar dit boek! Toen ik het boek open deed, zag ik pas de prachtig afgesneden rand.

Kijk die rand dan!!! <3<3

En dat was m dan weer! De box van Juni. Prachtig, ik ben blij dat ik deze weer heb mogen unboxen!

En nogmaals sorry van de foto’s die in mijn auto zijn gemaakt……

Dan… de prachtige goodiebag!

Een super stevige tas van Celebrate books. Ik hou van al deze tasjes en deze is echt prachtig! <3

En ik had er 2 notitieboekjes en een spiegeltje bij besteld. Het is helemaal zoals ik gehoopt had.

Hebben jullie ook deze box ontvangen? En wat vinden jullie het mooiste uit deze box?

Geef een reactie