Unboxing – Fairyloot ‘Save the Kingdom’

“Yes! Ook ik kreeg mijn Fairyloot weer binnen!”

Het thema was ‘Save the Kingdom’ en dit is de art van de spoilerkaart!

Het eerste item wat ik uit de box haal, is een ‘Exclusive Remnant Vegan Lip Scrub’. Deze lip scrub komt van Geeky Clean en zijn geinspireerd door the Remnant Chronicles. Er zijn 3 verschillende die in de boxen te vinden waren, en ik heb Morrighan. Ik heb geen idee waar deze boeken over gaan, dus ik ga het even opzoeken en misschien komen ze dan wel op mijn wishlist te staan. Ik weet ook niet of ik lip scrub zou gaan gebruiken, maar hé, who knows?

 

Het volgende item wat ik in de box vind, is een ‘Exclusive Norgard Vegan Bath Bomb’ en deze is gemaakt door Little Hearts Gifts. Geinspireerd door het boek van deze maand, dus ik zal deze details nog even voor me houden! Ik vind het in ieder geval een super leuk design, en ook al ga ik binnenkort naar een huisje op vakantie met een bad, ik denk dat ik deze mooi in de verpakking laat!

Dit zijn ‘Exclusive Wyrd Mark Page Flags’ gemaakt door Fiction Tea Designs. Ze zijn geinspireerd door de Throne of Glass serie van Queen Maas. Ik heb deze serie zelf nog niet gelezen, maar ik wilde even wachten tot alle boeken uit zijn, HEARTBREAK ALERT. Ik vind deze dingen altijd super leuk, maar ik gebruik ze niet. ZONDE, ik weet het. *Gaat zich schamen*

Geinspireerd door The Winners Trilogy (Marie Rutkoski) zit er 1 onderzetter in deze doos (ja, 1…) het is een ‘Exclusive Weapon Coaster’ gemaakt door Evie Bookish. Ik vind de coaster ontzettend tof! Persoonlijk zou ik een setje van 2 erin gedaan hebben.. nu lijkt het net alsof je random 1 coaster op tafel hebt liggen..

Deze zakjes vind je tegenwoordig wel veel in boekenboxen, thee, koffie, chocomelk. Ik gebruik ze niet en vind het dus super zonde, maar goed. Deze ‘Save the Kingdom Tea’  komt van The Tea Leaf Co. Ze hebben deze erin gedaan zodat je de dag goed kan beginnen (en je voorbereiden op de ‘imminent doom’)

We wisten al dat er een booksleeve in zou zitten. MAAR DEZE IS SUPER GAAF. ‘Exclusive Fear Book Sleeve’ is gemaakt door Reverie & Ink en ik ben er verliefd op. Hij is net iets groter dan de vorige book sleeve, dus de hardcover die daar net niet in paste, kan hier wel in! De quote die erop staat komt uit An ember in the Ashes (Sabaa Tahir). (Oh! En hij is waterproof!)

 

OMGOMGOMG! Het kaartje wat ik er nu uithaal, is een van de verborgen covers van Legendary! IK KAN NIET WACHTEN OP HET BOEK! 
De boekenlegger is van Smoke in the Sun, deel 2 van Flame in the Mist.

En dan komen we nu bij het boek! Ik hou echt van de manier waarop Fairyloot het boek verpakt!

 

Het boek is Onyx & Ivory geschreven door Mindee Arnett.

“They call her Traitor Kate. It’s a title Kate Brighton inherited from her father after he tried to assassinate the high king years ago. Now Kate lives as an outcast, clinging to the fringes of society as a member of the Relay, the imperial courier service. Only those most skilled in riding and bow hunting ride for the Relay; and only the fastest survive, for when dark falls, the nightdrakes—deadly flightless dragons—come out to hunt. Fortunately, Kate has a secret edge: she is a wilder, born with magic that allows her to influence the minds of animals. But it’s this magic that she needs to keep hidden, as being a wilder is forbidden, punishable by death or exile. And it’s this magic that leads her to a caravan massacred by nightdrakes in broad daylight—the only survivor her childhood friend, her first love, the boy she swore to forget, the boy who broke her heart.
The high king’s second son, Corwin Tormane, never asked to lead. Even as he waits for the uror—the once-in-a-generation ritual to decide which of the king’s children will succeed him—he knows it’s always been his brother who will assume the throne. And that’s fine by him. He’d rather spend his days away from the palace, away from the sight of his father, broken with sickness from the attempt on his life. But the peacekeeping tour Corwin is on has given him too much time to reflect upon the night he saved his father’s life—the night he condemned the would-be killer to death and lost the girl he loved. Which is why he takes it on himself to investigate rumors of unrest in one of the remote city-states, only for his caravan to be attacked—and for him to be saved by Kate.
With their paths once more entangled, Kate and Corwin have to put the past behind them. The threat of drakes who attack in the daylight is only the beginning of a darker menace stirring in the kingdom—one whose origins have dire implications for Kate’s father’s attack upon the king and will thrust them into the middle of a brewing civil war in the kingdom of Rime.”

En we vinden nog een bookplate, een boekenlegger met de art van deze maand en een door de auteur geschreven brief (met op de voorkant de prachtige art die op de foto staat!)

Dit was m dan weer, de Fairyloot van deze maand. Ik ben er (net als bijna elke keer) weer ontzettend blij mee en ik ben super nieuwsgierig naar het boek!

 

Wat vond jij van deze box?

En wat was jouw favoriete item?

Geef een reactie