Unboxing – Fairyloot

EINDELIJK was mijn Fairyloot van November ook binnen! Iedereen had m natuurlijk al, maar dat maakt mijn enthousiasme maar een tikkeltje minder!!

JAAA!! De Fairyloot!

Als je de box open doet, zie je natuurlijk eerst; de Spoilerkaart! Die slaan we even over.. De voorkant is wel erg gaaf!

Als ik de spoilerkaart weg haal, zie ik dit. Mooie paarse frutsels, en daaronder iets super gaafs! Snel verder kijken dus!

In het doosje van Flick The Wick zit een kaars van Hermione. Zij is natuurlijk een geweldige leading lady en een van mijn favorieten!

Dit tinnen doosje is van Bookish Teas en zit een heerlijke thee in. Daar ga ik van genieten.

Deze vind ik zo awesome! The Hunger games is een van mijn favoriete series, en deze quote past zo mooi bij alles! Hij is gemaakt door Literary Emporium.

Deze pin is een bonus item. Ik ken het boek niet, maar ik denk dat ik er wel even naar ga kijken.

Deze exclusieve Fight Darkness sticker is gemaakt door Reverie & Ink. Prachtig! De quote is van An Ember in the Ashes.

Deze booksleeve is bijna te mooi om te gaan gebruiken, straks wordt die vies! Of erger nog, gaat die kapot! Aan de andere kant.. Als ik mijn boeken zo in mijn tas doe, beschadigen ze ook. Anyways, hij is gemaakt door Aunjuli Art en echt super mooi!

Dit is een ARC. Het boek komt pas uit in mei 2018 en de cover is nog niet eens bekend! En ik heb het boek al! <3

Dit was het boek waar het natuurlijk allemaal om draaide deze maand: The Last Namsara door Kristen Ciccarelli. Het gaat over draken en over leading ladies, oftewel; Ladies that slay! Het is een exclusieve Fairyloot editie want deze is zilver en de standaard versie is goud. Ik hou meer van zilver, deze is om verliefd op te worden!

Dit was m, de Fairyloot van November. Natuurlijk heeft iedereen m al lang gehad en gezien, maar wat vond jij het leukste item uit deze box?